ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βέλγιο: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί από τον κορωνοϊό – Διπλασιάστηκαν σε 3 ημέρες

Βέλγιο: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί από τον κορωνοϊό – Διπλασιάστηκαν σε 3 ημέρες

Η πανδημία του νέου κορωνοϊού έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους από 1.000 ανθρώπους στο Βέλγιο.

Διπλασιάστηκαν οι θάνατοι από κορωνοϊό σε τρεις ημέρες

Αυτό, σύμφωνα με έναν νέο επίσημο απολογισμό που ανακοινώθηκε σήμερα από τις υγειονομικές αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αριθμός των νεκρών διπλασιάσθηκε μέσα σε διάστημα τριών ημερών, κυρίως εξαιτίας του εκ των υστέρων συνυπολογισμού των θανάτων που έχουν επέλθει σε γηροκομεία, ενώ έχει καταγράφει και θάνατος μίας 12χρονης. Από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί στο Βέλγιο 1.011 θάνατοι για 15.348 επιβεβαιωμένα κρούσματα, διευκρινίσθηκε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.