Δεν καταλαβαίνουν από κορωνοϊό οι Κινέζοι: Σοκαριστικές εικόνες με γάτες και σκύλους να σφάζονται… μπροστά στον πελάτη

Δεν καταλαβαίνουν από κορωνοϊό οι Κινέζοι: Σοκαριστικές εικόνες με γάτες και σκύλους να σφάζονται… μπροστά στον πελάτη

Τι και αν ο κορωνοϊός «θέρισε» την κινεζική Ουχάν. Οι υπαίθριες αγορές της πόλης άνοιξαν ξανά, με τις εικόνες… να παραμένουν το ίδιο σοκαριστικές και σκληρές.

Σχεδόν όλοι, πλην της κινεζικής κυβερνήσεως θεωρούν την αρχή του ξεσπάσματος του ιού τις υπαίθριες αγορές τροφίμων στη Ουχάν.

Οι άθλιες συνθήκες που επικρατούν εκεί, θεωρείται ότι ήταν το κατάλληλο περιβάλλον που ο ιός ευδοκίμησε και μετά τη συνέχεια την ξέρετε.

Τις πρώτες ημέρες η κινέζικη κυβέρνηση έκλεισε τις αγορές, απαγόρευσε τους πλανόδιους πωλητές τροφίμων και έβαλε συνεργεία καθαρισμού να απολυμάνουν τις αγορές.

Η Κίνα δοκιμάστηκε, είχε νεκρούς, μπήκε σε καραντίνα, αλλά φαίνεται ότι το μάθημα της δεν το πήρε.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Mail σήμερα που η αγορά επαναλειτουργεί οι εικόνες συνεχίζουν και είναι τραγικές.

Κανένας υγειονομικός έλεγχος, οι Κινέζοι συνεχίζουν και καταναλώνουν αμφιβόλου ποιότητος ζώα και οι αρχές κλείνουν τα μάτια και αδιαφορούν.

Σκουριασμένα κλουβιά, με ζωντανές νυχτερίδες, σκύλους, γάτες και τρωκτικά που σφάζονται μπροστά στο πελάτη, είναι οι εικόνες που θα δει κάποιος αν βρεθεί εκεί.

Μάλιστα δεν λείπουν και οι διαφημιστικές πινακίδες για να δελεάσουν τους καταναλωτές, με προσφορές και χαμηλές τιμές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.