ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωνοϊός: 55 πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα – 78χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Κορωνοϊός: 55 πλέον οι νεκροί στην Ελλάδα – 78χρονος στην Αλεξανδρούπολη

Δεύτερος άνθρωπος έχασε σήμερα, Παρασκευή, τη ζωή του από τον κορωνοϊό. Πλέον τα συνολικά θύματα από τον ιό στην Ελλάδα ανέρχονται σε 55.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την τελευταία του πνοή άφησε 78χρονος στην Αλεξανδρούπολη.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν το θύμα έπασχε από κάποιο υποκείμενο νόσημα.

Νεκρός 66χρονος στην Πέλλα

Λίγο νωρίτερα, έγινε γνωστό πως κατέληξε 66χρονος από το Μαυροβούνι Πέλλας, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Έδεσσας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής ανέφερε ότι ο 66χρονος ήταν επιβεβαιωμένο κρούσμα και απεβίωσε νωρίς το πρωί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

55 οι νεκροί στην Ελλάδα

Πλέον, ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα ανέρχεται σε 55.

Σε ό,τι αφορά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στην Ελλάδα, υπερβαίνουν τα 1.500.

Όπως έκανε γνωστό την Πέμπτη ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, 91 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένα με μέσο όρο ηλικίας τα 65 έτη. Εξ αυτών, 16 είναι γυναίκες.

Ο κ. Τσιόδρας σημείωσε ότι εννέα άνθρωποι βγήκαν από την Εντατική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά τα θύματα της νόσου, είπε ότι οι 50 από τους 53 νεκρούς που είχαν ανακοινωθεί μέχρι χθες, είχαν υποκείμενο νόσημα ή ήταν από 70 ετών και άνω. Η μέση ηλικία των νεκρών – εκ των οποίων 14 γυναίκες – ήταν 72 έτη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.