ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Χτύπησε ξανά ο τελετάρχης Μπούκουρας: «Είσαι κάποιας ηλικίας και κόβεις βόλτες; Συμπλήρωσε μόνος το όνομα σου» (φώτο)

Χτύπησε ξανά ο τελετάρχης Μπούκουρας: «Είσαι κάποιας ηλικίας και κόβεις βόλτες; Συμπλήρωσε μόνος το όνομα σου» (φώτο)

Χτύπησε ξανά ο «Τελεταί Μπούκουρας». Έφτιαξε κηδειόχαρτα, στα οποίο όσους κόβουν βόλτες άσκοπα και είναι κάποιας ηλικίας, τότε θα πρέπει να συμπληρώσουν από μόνοι τους το όνομα τους.

Γνωστός για το μαύρο χιούμορ του (δεν θα μπορούσε να έχει και άλλο λόγω επαγγέλματος) ο «Τελεταί Μπούκουρας» χτύπησε ξανά!

Όπως μπορείτε να δείτε, έβγαλε κηδειόχαρτα για να συμπληρώνουν το όνομά τους μόνοι τους όσοι κυκλοφορούν άσκοπα, αγνοώντας τις οδηγίες για τον κορωνοϊό!

Γράφει, λοιπόν, σε ένα, που βρίσκεται ήδη σε κάποια κολόνα: «Κηδεία. Μάντεψε ποιανού είναι. Λοιπόν είσαι μιας κάποιας ηλικίας στις ευπαθείς ομάδες και κόβεις βόλτες χωρίς λόγο; Πας για καφεδάκια και δεν κάθεσαι σπιτάκι σου; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ; Γλίτωσε τουλάχιστον τους υπόλοιπους από τον κόπο και συμπλήρωσε μόνος σου το όνομα και την ηλικία σου»…

Κάτω κάτω, μάλιστα, γράφει και το επικό: «Υ.Γ.: Πληροφορούμε τους φίλους και τους συγγενείς ότι δεξίωση θα γίνει με το πέρας της καραντίνας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/Teletai_Mpouk/status/1245756386719477763

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.