ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεγάλη Βρετανία: «Η κορύφωση του κορωνοϊού θα έρθει νωρίτερα απ’ αυτό που αναμενόταν»

Μεγάλη Βρετανία: «Η κορύφωση του κορωνοϊού θα έρθει νωρίτερα απ’ αυτό που αναμενόταν»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, Ματ Χάνκοκ, η κορύφωση του κορωνοϊού στο Νησί θα έρθει νωρίτερα απ’ ότι αναμενόταν.

«Η μοντελοποίηση δείχνει ότι η κορύφωση θα έρθει λίγο νωρίτερα από αυτό που αναμενόταν προηγουμένως, τις επόμενες εβδομάδες, αλλά αυτό συναρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό με το πόσοι άνθρωποι θα ακολουθήσουν τις οδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης», δήλωσε ο Χάνκοκ στον ραδιοσταθμό του BBC.

Σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού ο Τζόνσον

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο υπουργός σημείωσε παράλληλα σε δηλώσεις που έκανε στο ITV ότι δεν έχει ιδέα αν σήμερα τελειώνει η καραντίνα μιας εβδομάδας του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος διεγνώσθη θετικός στον νέο κορωνοϊό.
Ερωτηθείς αν ο Τζόνσον θα βγει σήμερα από την καραντίνα, ο Χάνκοκ απάντησε: Δεν έχω την παραμικρή ιδέα, αλλά αυτό που πράγματι ξέρω είναι ότι εξακολουθεί να εργάζεται.
«Δεν γνωρίζω σχετικά με την προσωπική ιατρική του κατάσταση. Αυτό που ξέρω είναι ότι εργάζομαι μαζί του καθημερινά σε αυτήν την κρίση», πρόσθεσε μιλώντας στο ITV. Εργάζεται απίστευτα σκληρά, σημείωσε.
Ο Τζόνσον ανακοίνωσε πριν από μια εβδομάδα ότι διεγνώσθη θετικός στον SARS-CoV-2 και ότι θα απομονωνόταν στην Ντάουνινγκ Στριτ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.