Κορωνοϊός: Έτσι θα παραγγέλνεις πλέον πίτσα! (βίντεο)

Κορωνοϊός: Έτσι θα παραγγέλνεις πλέον πίτσα! (βίντεο)

Η πανδημία του κορωνοϊού έχει οδηγήσει τους πολίτες στο να παίρνουν ολοένα και περισσότερα μέτρα, ώστε να προστατευτούν, ακόμα και όταν πρόκειται για φαγητό το οποίο έχουν παραγγείλει απ’ έξω.

Απόδειξη αποτελεί βίντεο που κάνει τον γύρο των διεθνών Μέσων και στο οποίο καταγράφηκε η διαπραγμάτευση ανάμεσα σε πελάτη και τη διανομέα της πιτσαρίας για την παραλαβή της πίτσας και τον τρόπο πληρωμής ώστε να διατηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και να μην έρθουν σε επαφή.

Το βίντεο ανήκει στον Τζόνι Κιράντε που ζει σε περιοχή του Ουισκόνσιν. Ο Τζόνι παρήγγειλε πίτσα, αλλά ήθελε να τηρήσει τα μέτρα ασφαλείας τόσο για τον ίδιο όσο και για τη διανομέα. Όταν λοιπόν εκείνη έφτασε έξω από το σπίτι του, της ζήτησε να αφήσει το πακέτο σε ένα σημείο που της υπέδειξε στο μονοπάτι που οδηγεί στο σπίτι του. Στη συνέχεια της έδειξε τα χρήματα, τα οποία είχε τοποθετήσει μέσα σε επανασφραγιζόμενη σακούλα και συμφώνησαν να τα αφήσει στο σημείο αφού πάρει την πίτσα. Η διανομέας λοιπόν όπως συμφώνησαν άφησε το πακέτο στο σημείο και απομακρύνθηκε από αυτό για να παραλάβει την πίτσα ο Κιράντε και να της αφήσει τα χρήματα χωρίς να κινδυνέψει κανείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αυτό τον τρόπο η συναλλαγή ολοκληρώθηκε χωρίς πελάτης και διανομέας να έρθουν σε επαφή μεταξύ τους. «Έτσι παραγγέλνεις πίτσα κατά τη διάρκεια μία παγκόσμιας πανδημίας», σχολίασε σχετικά ο Κιράντε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.