ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΗΠΑ: Πάνω από 6.500 οι νεκροί από κορωνοϊό

ΗΠΑ: Πάνω από 6.500 οι νεκροί από κορωνοϊό

Πάνω από 250.000 κρούσματα του κορωνοϊού έχουν – μέχρι στιγμής – επιβεβαιωθεί στις ΗΠΑ, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

Συγκεκριμένα, ο αριθμός των νοσούντων διαμορφώνεται σε 257.773, με τις ΗΠΑ να διαθέτουν τον υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων σ’ όλο τον κόσμο.

Την ίδια ώρα, οι νεκροί αριθμούν σε 6.586, ενώ ο αριθμός όσων έχουν αναρρώσει υπερβαίνουν τους 9.300.

Λίγο νωρίτερα η πολιτεία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε συνολικά 102.863 κρούσματα και 2.935 νεκρούς, ενώ 14.810 ασθενείς βρίσκονται σε διάφορα νοσοκομεία της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε παγκόσμιο επίπεδο, οι νεκροί από τον COVID-2019 αγγίζουν τους 57.000, εκ των οποίων οι 40.000 στις χώρες της Ευρώπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.