ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Ε. Γιαμαρέλλου για κορωνοϊό: «Ακόμα δεν είμαστε ούτε στη μέση – Πολύ αργά θα αρθούν τα μέτρα»

Ε. Γιαμαρέλλου για κορωνοϊό: «Ακόμα δεν είμαστε ούτε στη μέση – Πολύ αργά θα αρθούν τα μέτρα»

Η συνάδελφος του Σωτήρης Τσιόδρας, Ελένη Γιαμαρέλλου, σε συνέντευξη που έδωσε για την πανδημία του κορωνοϊού, υποστήριξε ότι η είναι αισιόδοξη για την πορεία που ακολουθεί η Ελλάδα, όμως σε ότι αφορά την άρση των μέτρων, αυτή δεν αναμένεται άμεσα.

Ωστόσο, εξέφρασε και μια επιφύλαξη.

«Εγώ μέσα μου είμαι αισιόδοξη για τη συνέχεια, εάν οι Έλληνες πειθαρχήσουν. Αν δεν τα χαλάσουν όλα το Πάσχα. Τους φοβάμαι τους Έλληνες για το Πάσχα. Εσείς οι δημοσιογράφοι πρέπει να τους το θυμίζετε συνέχεια», ανέφερε.
Η ίδια σημειώνει πως τα μέτρα αποδίδουν, λέγοντας πως υπάρχει «φως στο βάθος του τούνελ».

Πότε θα χαλαρώσουν τα μέτρα

Αναφορικά με το πότε εκτιμά πως τα μέτρα θα αρχίσουν να χαλαρώνουν εκτιμά πως αυτό θα γίνει σταδιακά.

«Όπως τα λέει ο κύριος Τσιόδρας πάρα πολύ σωστά, σε λίγο θα είμαστε στην αρχή του τέλους. Ακόμα δεν είμαστε ούτε στη μέση. Σε 15 μέρες περίπου, πριν το Πάσχα θα ξέρουμε που βρισκόμαστε. Οπότε πια, πολύ σιγά και πολύ αργά θα αρθούν τα μέτρα και βλέποντας και κάνοντας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σχολιάζοντας το αν είναι χρήσιμα τα τεστ η κα Γιαμαρέλλου σημειώνει πως θα είναι πολύ σημαντικό όταν θα μπορούμε να κάνουμε πολλά για να ξέρουμε τι ποσοστό έχει μολυνθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.