ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Το νησί της χαράς»: Αυτή είναι η τελευταία χώρα που θα «χτυπήσει» ο κορωνοϊός

«Το νησί της χαράς»: Αυτή είναι η τελευταία χώρα που θα «χτυπήσει» ο κορωνοϊός

Την ώρα που ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» τις περισσότερες χώρες τις γης, βρέθηκε ποια χώρα είναι αυτή που θα πληγεί τελευταία από την φονική πανδημία. Μάλιστα πρόκειται για έναν εξωτικό παράδεισο, ο οποίος μάλιστα αποκαλείται και ως το «νησί της χαράς».

Οι ΗΠΑ, η Ιταλία, η Ισπανία, το Ιράν και η Κίνα είναι οι χώρες που ζουν την πανδημία περισσότερο από τις άλλες, ενώ η Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο βλέπουν τα κρούσματά τους μέρα με την μέρα να αυξάνονται.

Μοιραία, ξεκινάει η συζήτηση για το ποια είναι η χώρα που δεν θα έρθει σε επαφή με τον covid-19 αλλά και τον τρόπο που θα καταφέρει αυτό που μοιάζει μέχρι στιγμής αδύνατο.

Αυτή η χώρα υπάρχει και βρέθηκε από το BBC! Αυτή είναι το εξωτικό Ναουρού.

Το Ναουρού παράλληλα είναι ένα από τα λιγότερο επισκέψιμα μέρη στον πλανήτη. Ταξιδιωτικά πρακτορεία αναφέρουν πως μόλις 160 τουρίστες το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Στις 2 Μαρτίου στο νησί απαγορεύτηκαν οι επισκέψεις τουριστών από την Κίνα, την Νότια Κορέα και την Ιταλία. Πέντε ημέρες αργότερα το Ιράν προστέθηκε στον κατάλογο.

Και οι άνθρωποι όμως που βρίσκονται στο κέντρο κράτησης έχουν τεθεί σε καραντίνα για διάστημα δύο εβδομάδων. Η πολιτική, σχολιάζει ο δήμαρχος Λιονέλ Εντζιμέα, λέγεται «σύλληψη και περιορισμός».

To Nαουρού βρίσκεται στον Ειρηνικό Ωκεανό και απέχει σχεδόν 320 χιλιόμετρα από οποιαδήποτε άλλη στεριά. Είναι το δεύτερο μικρότερο κράτος στην γη, σύμφωνα με τον ΟΗΕ, ενώ ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 10.000 κατοίκους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.