ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γερμανία: 6.082 νέα κρούσματα κορωνοϊού – 141 οι νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Γερμανία: 6.082 νέα κρούσματα κορωνοϊού – 141 οι νεκροί το τελευταίο 24ωρο

Στους 1.158 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη Γερμανία, καθώς το τελευταίο 24ωρο 141 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία.

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στη Γερμανία, αυξήθηκαν κατά 6.082 τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, που επικαλείται το Reuters.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων, ανέρχεται πλέον σε 85.778.

Πολύ νωρίς για άρση της καραντίνας σύμφωνα με την Μέρκελ

Αρνητική στο ενδεχόμενο χαλάρωσης των έκτακτων μέτρων για τον κορονοϊό εμφανίστηκε η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ.

«Η κυβέρνηση και προσωπικά εγώ, εξετάζουμε πώς ακριβώς θα επιτύχουμε ταυτόχρονα δύο πράγματα. Αφενός την προστασία της υγείας των πολιτών, αφετέρου την έναρξη της βήμα – βήμα ομαλοποίησης της ζωής μας», επεσήμανε η κ. Μέρκελ.
Όμως, όπως έσπευσε να προσθέσει, είναι πολύ νωρίς ακόμη προκειμένου να υπάρξει άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις των πολιτών.

Κι αυτό, παρά τις πρώτες ενδείξεις επιβράδυνσης του ρυθμού εξάπλωσης του κορωνοϊού στη γερμανική επικράτεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μέρκελ, τέλος, δεν παρέλειψε να κάνει λόγο για έναν «Ηράκλειο Αγώνα» από τις υγειονομικές αρχές, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η διασπορά του COVID-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.