ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ρωσία: Κατασκευάζει «όπλα» για τον κορωνοϊό – 500 αναπνευστήρες εντός του Απριλίου

Ρωσία: Κατασκευάζει «όπλα» για τον κορωνοϊό – 500 αναπνευστήρες εντός του Απριλίου

Η Ρωσία αναμένεται να παράξει 500 αναπνευστήρες μέσα στον Απρίλιο. Πρόκειται για υλικό που είναι απαραίτητο στην μάχη που δίνεται με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Βιομηχανίας και Εμπορίου της Ρωσίας, τον Ιούνιο οι αναπνευστήρες για τα νοσοκομεία θα φτάσουν τους 2.500 ενώ τον Ιούνιο θα ανέρχονται σε 3.000.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορωνοϊού στη Ρωσία υπολογίζεται σε 4.731, ενώ έχουν καταγραφεί και 43 θάνατοι.

«Από το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί στη Ρωσική Ομοσπονδία, 808 περιπτώσεις είναι εισαγόμενες, με 2.854 κρούσματα να έχουν μολυνθεί τοπικά μέσω επαφής από εκείνους που αφίχθηκαν εδώ», σημείωσε η αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσίας, Τατιάνα Γκολίκοβα, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης.
Σύμφωνα με την αναπληρωτή πρωθυπουργό, οι αρχές αναζητούν την προέλευση για ακόμη 487 κρούσματα της ασθένειας που έχουν καταγραφεί στη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όπως γνωρίζετε, υπάρχει ένα σύνολο 170 χωρών όπου έχει καταγραφεί το ξέσπασμα της πανδημίας κορωνοϊού και σε μας εισήχθηκαν κρούσματα από 73 χώρες», ανέφερε η Γκολίκοβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.