ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: «Τοπικής μετάδοσης η πλειοψηφία των κρουσμάτων στη χώρα – Εισαγόμενα τα περισσότερα»

Ρωσία: «Τοπικής μετάδοσης η πλειοψηφία των κρουσμάτων στη χώρα – Εισαγόμενα τα περισσότερα»

«Από το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων που έχουν καταγραφεί στη Ρωσική Ομοσπονδία, 808 περιπτώσεις είναι εισαγόμενες, με 2.854 κρούσματα να έχουν μολυνθεί τοπικά μέσω επαφής από εκείνους που αφίχθηκαν εδώ», σημείωσε η Γκολίκοβα, κατά τη διάρκεια ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την αναπληρωτή πρωθυπουργό, οι αρχές αναζητούν την προέλευση για ακόμη 487 κρούσματα της ασθένειας που έχουν καταγραφεί στη χώρα.

«Όπως γνωρίζετε, υπάρχει ένα σύνολο 170 χωρών όπου έχει καταγραφεί το ξέσπασμα της πανδημίας κορωνοϊού και σε μας εισήχθηκαν κρούσματα από 73 χώρες», ανέφερε η Γκολίκοβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι χώρες απ’ όπου προήλθαν τα περισσότερα εισαγόμενα κρούσματα είναι η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Γερμανία και τα Αραβικά Εμιράτα. Γιατί δίνουμε αυτά τα νούμερα; Επειδή είναι πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε ότι δεν λάβαμε το πρώτο κύμα (της πανδημίας) από την Κίνα, κάτι που προκαλεί μεγάλη έκπληξη σε όλους. Αλλά, όπως μπορείτε να θυμηθείτε, πήραμε μια έγκαιρη απόφαση να κλείσουμε τα σύνορα της χώρας και να πάψουμε τις πτήσεις από την Κίνα κι άλλες χώρες, απ’ όπου η ασθένεια θα μπορούσε να εισαχθεί», ανέφερε η Γκολίκοβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.