ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κορωνοϊός στη Νέα Υόρκη: 630 νέοι νεκροί σε μία ημέρα

Κορωνοϊός στη Νέα Υόρκη: 630 νέοι νεκροί σε μία ημέρα

Η πολιτεία της Νέας Υόρκης, κατέγραψε 630 θανάτους από τον κορωνοϊό σε μια μέρα, τον χειρότερο απολογισμό της σε 24 ώρες.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 3.565.

«Δεν έχουμε φθάσει ακόμη στην κορύφωση της επιδημίας, αλλά την πλησιάζουμε» δήλωσε ο Δημοκρατικός κυβερνήτης Άντριου Κουόμο σε συνέντευξη Τύπου.
Πάνω από 7.000 οι νεκροί στις ΗΠΑ
Ειδικότερα, σύμφωνα τα επικαιροποιημένα στοιχεία, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα ανέρχονται σε τουλάχιστον 273.880 και οι θάνατοι σε 7.077, Μάλιστα, στις ΗΠΑ έχουν σημειωθεί -έως σήμερα- οι περισσότερες περιπτώσεις στον κόσμο.

Επίσης, 9.521 άνθρωποι έχουν αναρρώσει πλήρως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα Κέντρα Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) εξέδωσαν νέες εθνικές κατευθυντήριες γραμμές, την Παρασκευή (03/04, τοπική ώρα), με τις οποίες προέτρεψαν τους Αμερικανούς να φορούν μάσκα προσώπου «μη ιατρικής ύφανσης», δηλαδή ένα μαντίλι, ένα μπλουζάκι και άλλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.