Σερβία: 148 νέα κρούσματα κορωνοϊού – 44 οι νεκροί συνολικά

Σερβία: 148 νέα κρούσματα κορωνοϊού – 44 οι νεκροί συνολικά

Τα 1.624 έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη Σερβία. Το τελευταίο 24ωρο, 148 άτομα βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19. Πέντε ασθενείς απεβίωσαν ανεβάζοντας στους 44 τον συνολικό αριθμό των θανάτων από τον κορωνοϊό.

Για το σαββατοκύριακο επιβλήθηκε γενική απαγόρευση της κυκλοφορίας που θα διαρκέσει μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Στο αεροδρόμιο του Βελιγραδίου από χθες το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί προσγειώθηκαν 11 μεταγωγικά αεροπλάνα που μετέφεραν βοήθεια από τη Ρωσία. Αναπνευστήρες, φαρμακευτικό υλικό, νοσοκομειακό υλικό, μάσκες και γάντια έστειλε η Μόσχα στη Σερβία, ενώ έφτασαν και 16 φορτηγά απολύμανσης δημόσιων χώρων, όπως και ένας στρατηγός, 42 αξιωματικοί και 42 υπαξιωματικοί της υπηρεσίας βιοχημικής προστασίας των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εχθές βράδυ έφτασαν στο Βελιγράδι οχτώ Ρώσοι γιατροί και αναμένεται να φτάσουν άλλοι 80, σύμφωνα με ανακοίνωση της σερβικής κυβέρνησης. Η αστυνομία του Βελιγραδίου συνέλαβε εχθές βράδυ σε πολυτελές ξενοδοχείο 20 άτομα που παραβίασαν την απαγόρευση συγχρωτισμού σε κλειστούς χώρους. Οι συλληφθέντες βρέθηκαν να πίνουν στο λόμπι του ξενοδοχείου. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο Σέρβος διεθνής και πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, μεταδίδουν τα σερβικά ΜΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.