«Θερίζει» ζωές ο κορωνοϊός στην Γαλλία – 7.560 οι νεκροί

«Θερίζει» ζωές ο κορωνοϊός στην Γαλλία – 7.560 οι νεκροί

Ο αριθμός των νεκρών στη Γαλλία από το νέο κορωνοϊό αυξάνεται ραγδαία τις τελευταίες ημέρες, καθώς στα θύματα του ιού που αφήνουν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο προστίθενται και οι ηλικιωμένοι που έχασαν τη ζωή της στα γηροκομεία.

Επισήμως, οι γαλλικές Αρχές δίνουν 441 νέους θανάτους από τον κορωνοϊό, που αφορούν ωστόσο μόνο τους ασθενείς που νοσηλεύονταν στα νοσοκομεία της χώρας. Ο απολογισμός όμως από τα γηροκομεία αγγίζει πλέον τους 2.028 νεκρούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξεπερνούν τους 1.000 οι θάνατοι από τον κορωνοϊό σε 24 ώρες
Συνολικά, ο αριθμός θανόντων από τον κορωνοϊό την Παρασκευή υπολογιζόταν σε 6.507, κάτι που σημαίνει πως σε μια ημέρα η αύξηση των νεκρών υπερβαίνει τους 1.000. Το μεγάλο αγκάθι στην πανδημία φαίνεται πως αφορά στα γηροκομεία της χώρας, ενώ χιλιάδες είναι οι διασωληνωμένοι ασθενείς Covid-19.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.