Κορωνοϊός: 91.714 τα κρούσματα στη Γερμανία και 1.342 οι νεκροί

Κορωνοϊός: 91.714 τα κρούσματα στη Γερμανία και 1.342 οι νεκροί

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 5.936 τις τελευταίες 24 ώρες και ανέρχονται πλέον σε 91.714, με τον ρυθμό αύξησής τους να καταγράφει για τρίτη συνεχόμενη ημέρα πτώση, σύμφωνα με τα στοιχεία από το ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Ο απολογισμός σήμερα ισοδυναμεί με μια μείωση 146 κρουσμάτων σε σύγκριση με τα 6.082 νέα κρούσματα που καταγράφηκαν το Σάββατο, που ήταν επίσης μειωμένα σε σύγκριση με τα 6.174 κρούσματα που καταγράφηκαν την Παρασκευή.

Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 184 και ανέρχεται πλέον σε 1.342.

Την ίδια ώρα, στην Ελβετία, το σύνολο των νεκρών στην επιδημία του νέου κορωνοϊού αυξήθηκε κατά 19, στα 559, έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Ο αριθμός των ανθρώπων που διαγνώστηκαν θετικοί στη νόσο COVID-19 αυξήθηκε σε 21.100 από 20.278 χθες.

Στην Ολλανδία, εξάλλου, ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 115, στα 1.766, ανακοίνωσαν οι υγειονομικές αρχές της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 1.224 και ανέρχονται πλέον σε 17.851, επισημαίνει το ολλανδικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.