Σουηδία: 7.693 έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού – 591 οι νεκροί – Από γρίπη ξεπέρασαν τις 4.000!

Σουηδία: 7.693 έφτασαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού – 591 οι νεκροί – Από γρίπη ξεπέρασαν τις 4.000!

Η Σουηδία έχει δεχθεί διεθνώς κριτική σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζει την πανδημία, καθόσον δεν έχει προχωρήσει σε καραντίνα, ούτε σε κάποια εφαρμογή νόμων για να περιορίσουν τον κόσμο και τα έχει πάει καλά: Σε 1,5 μήνα έχει 591 από κορωναϊό χωρίς lockdown και από γρίπη έχει 4.000 (!) από τον Οκτώβριο!

Τα νέα κρούσματα βάσει των ανακοινώσεων των αρμόδιων Αρχών, ανήλθαν σε 487 και φθάνουν συνολικά τα 7.693. Οι νέοι θάνατοι που καταγράφηκαν έφτασαν τους 114, γεγονός που δηλώνει μεγάλη αύξηση σε σχέση με τα προηγούμενα 24ωρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι την τελευταία ανακοίνωση που έγινε την Τρίτη, έχουν αναρρώσει συνολικά 205 ασθενείς, ενώ 640 βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.