ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κορωνοϊός: Κορυφώνεται η επιδημία στην Βρετανία παρά το lockdown – 854 νεκροί σε μια ημέρα

Κορωνοϊός: Κορυφώνεται η επιδημία στην Βρετανία παρά το lockdown – 854 νεκροί σε μια ημέρα

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη Βρετανία ανέρχονται πλέον σε 6.227, καθώς άλλοι 854 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο, καθώς το lockdown, η απαγόρευση κυκλοφορίας κλπ., όπως και σε άλλες χώρες δεν έχει αποτέλεσμα.

Χθες ήταν η είδηση πως ο πρωθυπουργός της χώρας μπήκε στην Εντατική. Σήμερα η Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα δεύτερο σοκ: αυτό που προκαλεί ο πιο βαρύς, έως σήμερα, απολογισμός της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα, δύο εβδομάδες μετά το lockdown.

Το θάνατο 854 ανθρώπων μέσα σε 24 ώρες από τον κορωνοϊό θρηνεί η Βρετανία, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που δόθηκε στη δημοσιότητα. Συνολικά, ο κορωνοϊός έχει κοστίσει τη ζωή σε 6.227 ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Αγγλία, μέσα σε 24 ώρες πέθαναν 758 άνθρωποι από τον κορωνοϊό, ενώ οι αρχές στη Σκωτία, την Ουαλία και την Βόρεια Ιρλανδία ανακοίνωσαν άλλα 96 θύματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.