ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λομβαρδία: Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 1.089 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 238 νεκροί

Λομβαρδία: Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 1.089 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 238 νεκροί

Συνεχίζει να αυξάνεται μέρα με τη μέρα η «μαύρη» λίστα των θυμάτων από τον κορωνοϊό στη Λομβαρδία της Ιταλίας.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 238 νέοι θάνατοι, σε σχέση με τους 282 κατά την προηγούμενη καταγραφή.

Παράλληλα, τα νέα κρούσματα σήμερα ανήλθαν σε 1.089 σε σχέση με τα 791 που καταγράφηκαν χθες.

Στο σύνολό τους τα κρούσματα στην Λομβαρδία της Ιταλίας ανέρχονται σε 53.414 ενώ οι θάνατοι έχουν αγγίξει στο σύνολο τους 9.722.

Οι παράξενοι θάνατοι της Λομβαρδίας
Για «παράξενους» θανάτους από τον κορωνοϊό στη Λομβαρδία, έκαναν λόγο, πριν λίγο καιρό, Ρώσοι γιατροί και επιστήμονες, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή, ώστε να συνδράμουν τις ιταλικές αρχές στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι Ρώσοι γιατροί έχουν παρατηρήσει ορισμένες περίεργες περιπτώσεις, κατά τις οποίες ασθενείς έπεσαν απλώς για ύπνο και δεν ξύπνησαν ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, επρόκειτο για ασθενείς, οι οποίοι δεν αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα, ως απόρροια της νόσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.