ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Ξεπέρασαν τις 10.000 τα κρούσματα κορωνοϊού – 13 νέοι νεκροί

Ρωσία: Ξεπέρασαν τις 10.000 τα κρούσματα κορωνοϊού – 13 νέοι  νεκροί

Οι αξιωματούχοι της Ρωσίας ανακοίνωσαν την Πέμπτη 1.459 νέες περιπτώσεις κορωνοϊού σε ένα 24ωρο, ένα αρνητικό ρεκόρ για τη χώρα, η οποία έχει ξεπεράσει τις 10.000 περιπτώσεις.

Το εθνικό κέντρο αντιμετώπισης κρίσεων από τον κορωνοϊό, δήλωσε ότι ο αριθμός των νεκρών για την ημέρα είχε αυξηθεί κατά 13. Συνολικά, 76 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό, σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις στη Ρωσία.

Σε τηλεοπτική μετάδοση, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι διέταξε την επέκταση μιας εθνικής «εβδομάδας χωρίς εργάσιμες ημέρες», ενός μέτρου που αποσκοπούσε στην αύξηση της κοινωνικής αποστασιοποίησης, μέχρι το τέλος του μήνα, σύμφωνα με τους Times της Μόσχας.

Υπεγράφη επίσης νομοθεσία που συνιστά ότι είναι έγκλημα η παύση των κανόνων καραντίνας, με ποινή φυλάκισης έως και επτά ετών και ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών για τη διάδοση ψευδών πληροφοριών σχετικά με τον νέο κορωνοϊό, ανέφερε η εφημερίδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πούτιν δήλωσε ότι θα μεταβιβάσει τη λήψη αποφάσεων στις περιφερειακές αρχές λόγω των διαφορών στα ποσοστά λοιμώξεων σε όλη τη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.