ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας – Το αποκάλυψε γιαγιά 100 ετών

Αυτό είναι το μυστικό της μακροζωίας – Το αποκάλυψε γιαγιά 100 ετών

Πιο επίκαιρο από ποτέ. Την ώρα που ο κορωνοϊός πλήττει τον κόσμο, μια γιαγιά 100 ετών αποκαλύπτει το μυστικό για την μακροζωία, τώρα το αν αυτό είναι αποτελεσματικό και με την πανδημία… άγνωστό.

Συγκεκριμένα, η Νόνι Κάρολ, εκατονταετής που επιβίωσε από καρκίνο, ανέφερε στον τοπικό ιστότοπο Ken-Ton Bee πως και η ίδια εκπλήσσεται που έκλεισε τα 100 χρόνια.

Το μυστικό για την μακροζωία της το αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της και όπως λέει η ίδια είναι «να είσαι καλός στον πλησίον σου».

Οι αγαπημένες ασχολίες της στο γηροκομείο στης Νέα Υόρκης των ΗΠΑ όπου διαμένει είναι να παίζει πασιέντζα στο iPad, μπίνγκο και να διαβάζει τις ειδήσεις.

Όπως αναφέρει το προσωπικό του γηροκομείου, η Νόνι πέρασε ολόκληρη τη ζωή της κάνοντας πράξη τα λεγόμενά της αναφορικά με την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Μαζί με τον σύζυγό της οργάνωσε την πρώτη κλινική αιμοδοσίας στη γενέτειρά της και συμμετείχε στην οργάνωση εμβολιασμών για τη γρίπη.

Το ζευγάρι οργάνωσε αναρίθμητους εράνους για όσους είχαν ανάγκη και άλλες φιλανθρωπίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αναγνώριση της προσφοράς της, αναγορεύτηκε Πολίτης της Χρονιάς το 2013.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.