Koρωνοϊός: Ξεπέρασαν τις 6.500 τα κρούσματα στην Ιρλανδία – 500 το τελευταίο 24ωρο

Koρωνοϊός: Ξεπέρασαν τις 6.500 τα κρούσματα στην Ιρλανδία – 500 το τελευταίο 24ωρο

Στα 6.574 ανέρχονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ιρλανδία, καθώς άλλα 500 άτομα βρέθηκαν θετικά στον ιό το τελευταίο 24ωρο.

Είναι η μεγαλύτερη ημερήσια άνοδος που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής, με τους ιατρικούς αξιωματούχους ωστόσο να αναφέρουν πως είναι ενθαρρυντική μια σταθεροποίηση στο αριθμό των εισαγωγών στις μονάδες εντατικής θεραπείας.

Παράλληλα καταγράφηκε μια μείωση σε ημερήσια βάση στον ρυθμό ανόδου, από τον μέσο όρο των προηγούμενων πέντε ημερών, σε 9% από 15% που ήταν μια εβδομάδα πριν, δήλωσε ο καθηγητής Φίλιπ Νόλαν, πρόεδρος της ιρλανδικής συμβουλευτικής ομάδας επιδημιολογικών μοντέλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αύξηση των κρουσμάτων επιβραδύνεται, αλλά ειλικρινά ο αριθμός πρέπει να είναι μηδενικός ώστε να έχουμε ελέγξει ή καταστείλει αυτή την επιδημία», δήλωσε ο Νόλαν σε συνέντευξη Τύπου, καθώς ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας του ιού αυξήθηκε σε 263 από 235 που ήταν μέχρι χθες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.