ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα κορωνοϊού

Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Δεν εμφανίζει κανένα σύμπτωμα κορωνοϊού

Προ λίγων ημερών ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Ο πάλαι ποτέ ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ εκτίει ποινή φυλάκισης για βiασμό. Σύμφωνα με όσα δήλωσε εκπρόσωπος του, δεν εμφανίζει συμπτώματα του ιού.

«Έχουν περάσει 14 μέρες από τότε που εκφράστηκαν ανησυχίες από άτομα μέσα στη φυλακή, και δεν έχει κανένα σύμπτωμα και κανένα πρόβλημα», είπε ο Τζούντα Ένγκελμάϊερ, εκπρόσωπος του Γουάινσταϊν.

Ο 68χρονος καταδικάστηκε στις 11 Μαρτίου για σεξουαλική επίθεση εις βάρος της πρώην βοηθού παραγωγής Μίμι Χαλέγι και για βiασμό με θύμα τη Τζέσικα Μαν.

Ο Μάικλ Πάουερς, επικεφαλής του σωματείου σωφρονιστικών υπαλλήλων, είχε αποκαλύψει στις 22 Μαρτόυ ότι ο Γουάινσταϊν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό που προκαλεί τη νόσο Covid-19. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Πάουερς, ο πρώην παραγωγός είχε τεθεί σε καραντίνα εντός της φυλακής υψίστης ασφαλείας Wende Correctional Facility στη Νέα Υόρκη, όπου εκτίει την ποινή κάθειρξης των 23 ετών. Ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των σωφρονιστικών υπαλλήλων είχε εκφράσει ανησυχία για τους εργαζόμενιυς στη φυλακή, καθώς όπως είπε δεν διέθεταν προστατευτικό εξοπλισμό.

«Δεν γνωρίζω την ακριβή κατάσταση της υγείας του. Όταν όμως μιλάω μαζί του ακούγεται μια χαρά» είπε ο Άρθουρ Αϊντάλα, δικηγόρος του 68χρονου, όταν ρωτήθηκε σχετικά από το Reuters την Πέμπτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε δήλωσή της στις 23 Μαρτίου, η ομάδα υπεράσπιστης του Γουάινσταϊν δεν είχε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει ότι ο πρώην παραγωγός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Όπως επισήμαναν οι νομικοί, δεν έχει δοθεί άδεια από την αρμόδια κρατική υπηρεσία ώστε να γίνονται δηλώσεις για την υγεία των κρατουμένων, και οποιαδήποτε αναφορά μπορεί να παραβιάζει τους κανονισμούς περί προσωπικών δεδομένων. Ανάλογες δηλώσεις έκαναν και πολλοί αξιωματούχοι του σωφρονιστικού συστήματος των ΗΠΑ, αρνούμενοι να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν είχε νοσηλευτεί πρόσφατα λόγω προβλημάτων στην καρδιά του στο Bellevue Hospital στο Μανχάταν, προτού μεταφερθεί στη φυλακή Wende. O Ιμράν Ανσάρι, ένας ακόμη δικηγόρος του Γουάινσταϊν, αρνήθηκε να σχολιάσει εάν ο πελάτης του έχει ή όχι κορωνοϊό, ωστόσο δήλωσε ότι ο 68χρονος παραμένει σε πτέρυγα νοσηλείας στην φυλακή, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε πριν την άφιξή του στη Wende.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.