ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ουγγαρία: 210 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε μια μέρα

Ουγγαρία: 210 νέα κρούσματα κορωνοϊού σε μια μέρα

Η Ουγγαρία επιβεβαίωσε σήμερα ότι τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού που έχει καταγράψει αυξήθηκαν σε μια μέρα κατά 210 και ανέρχονται πλέον σε συνολικά 1.190, σύμφωνα με τα επίσημα κυβερνητικά στοιχεία.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη αύξηση σε νέα κρούσματα της Covid-19 που καταγράφεται σε μια μέρα από τότε που ξέσπασε η επιδημία, σύμφωνα με τα κυβερνητικά αυτά στοιχεία.

Σταθερή μείωση του αριθμού των κρουσμάτων κορωνοϊού στο Μαυροβούνιο

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στο Μαυροβούνιο καταγράφει σταθερή μείωση από τις 3 Απριλίου, όταν αναφέρθηκε η μεγαλύτερη αύξηση σε διάστημα μίας ημέρας (37 κρούσματα), ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας της χώρας.

Τις τελευταίες 24 ώρες έχουν καταγραφεί τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 252. Οι υγειονομικές Αρχές του Μαυροβουνίου κάλεσαν τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα περιορισμού, τα οποία στοχεύουν στη μείωση της εξάπλωσης του ιού.

Από τις 17 Μαρτίου, όταν εντοπίστηκε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο Μαυροβούνιο, έχουν καταγραφεί δύο θάνατοι ασθενών που είχαν μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Με ταυτότητα θα πηγαίνουν για ψώνια όσοι είναι άνω των 65 ετών στη Σλοβενία

Με την ταυτότητά τους ή άλλο δημόσιο έγγραφο, το οποίο πιστοποιεί την ηλικία τους, θα μπορούν να πηγαίνουν στα παντοπωλεία οι καταναλωτές ηλικίας άνω των 65 ετών στη Σλοβενία, στο πλαίσιο των νέων περιοριστικών μέτρων τα οποία εφαρμόζονται και στοχεύουν στην προστασία των ευάλωτων ομάδων από την πανδημία της COVID-19.

Από την έναρξη ισχύος της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στη Σλοβενία (από τα μέσα Μαρτίου), είχαν προβλεφθεί συγκεκριμένες ώρες κατά τις οποίες οι πολίτες ηλικίας άνω των 65 ετών μπορούν να κάνουν τις αγορές τους (από τις 8 έως τις 10 το πρωί και μία ώρα πριν το κλείσιμο των καταστημάτων).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με το νέο μέτρο, οι σλοβενικές Αρχές εκτιμούν ότι θα ενισχυθεί η ατομική προστασία και προφύλαξη των πολιτών που ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες από τον κορωνοϊό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.