ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κορωνοϊός: Στους 605 οι νεκροί στην Ισπανία το τελευταίο 24ωρο – Ο μικρότερος αριθμός των τελευταίων ημερών

Κορωνοϊός: Στους 605 οι νεκροί στην Ισπανία το τελευταίο 24ωρο – Ο μικρότερος αριθμός των τελευταίων ημερών

Σύμφωνα με το AFP, 605 άτομα έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό στην Ισπανία, το τελευταίο 24ωρο. Είναι ο χαμηλότερος αριθμός θανάτων εδώ και μέρες.

Σε 157,022 ανήλθαν τα κρούσματα του νέου κορωνοϊού στην Ισπανία το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Χθες, να σημειωθεί πως τα κρούσματα ήταν 152,446.

Παράλληλα, οι θάνατοι ανήλθαν σε 15,843 από 15,238 την προηγούμενη ημέρα, ξεπερνώντας έτσι τους 600 μέσα σε μια ημέρα.

Συγκεκριμένα, οι θάνατοι ανήλθαν σε 605 και σύμφωνα με το AFP, πρόκειται για το χαμηλότερο αριθμό θανάτων τις τελευταίες 17 ημέρες.

Επίσης, τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 4.500 μέσα σε μία ημέρα.

Η Νέα Υόρκη ξεπέρασε Ιταλία και Ισπανία σε κρούσματα

Τα κρούσματα του κορωνοϊού στην πολιτεία της Νέας Υόρκης ξεπέρασαν τα κρούσματα των χωρών της Ιταλίας και της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα, η πολιτεία της Νέας Υόρκης έχει περισσότερα κρούσματα κορωνοϊού από οποιαδήποτε χώρα εκτός των ΗΠΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Πέμπτη, τα κρούσματα της νόσου COVID-19 στη Νέα Υόρκη αυξήθηκαν κατά 10.000 σε 159.937, φέρνοντας την πολιτεία των ΗΠΑ στην πρώτη θέση μετά την Ισπανία με 153.000 κρούσματα και την Ιταλία με 143.000.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.