ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κορωνοϊός: Λήξη συναγερμού για τους επαναπατρισθέντες από Τουρκία – Καθαρά τα 195 δείγματα

Κορωνοϊός: Λήξη συναγερμού για τους επαναπατρισθέντες από Τουρκία – Καθαρά τα 195 δείγματα

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει κανένα κρούσμα κορωνοϊού ανάμεσα στους 195 επαναπατρισθέντες από την Τουρκία.

Στην πλειονότητά τους πρόκειται για φοιτητές από τις περιφερειακές ενότητες Ξάνθης και Κομοτηνής, που αμέσως μετά την άφιξή τους στην Ελλάδα φιλοξενούνταν σε ξενοδοχεία, ενώ πλέον αναχώρησαν για τα σπίτια τους, όπου όμως θα παραμείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό για τις επόμενες 14 ημέρες.

Η εξέταση αυτή ήταν η δεύτερη που πραγματοποίησε ο ΕΟΔΥ. Συνολικά έχουν εξεταστεί 372 πολίτες, από τους οποίους ένας μόνο διαγνώστηκε θετικός σε COVID-19 όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Από τις 27 Μαρτίου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες, συντονίζει την υποδοχή των πολιτών που επιστρέφουν από την Τουρκία και τη διαμονή τους σε ξενοδοχεία, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και του ΕΟΔΥ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέχρι σήμερα, η Περιφέρεια ΑΜΘ υποδέχθηκε 375 πολίτες, από τους οποίους 22 εξακολουθούν να βρίσκονται σε καραντίνα σε ξενοδοχεία της Κομοτηνής και της Ξάνθης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.