ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Προσοχή κίνδυνος: Tρία φαγητά που δεν πρέπει ποτέ να βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων

Προσοχή κίνδυνος: Tρία φαγητά που δεν πρέπει ποτέ να βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων

Αυτά τα τρία φαγητά απαγορεύεται να τα βάλετε στο φούρνο μικροκυμάτων.

Σταφύλια

Θα πείτε ποιος ο λόγος να τα βάλετε μέσα στον φούρνο μικροκυμάτων. Ίσως είναι συστατικό μιας συνταγής. Όπως και να έχει, μην δοκιμάσετε να τα βάλετε γιατί θα ανατιναχθούν μέσα στο φουρνάκι. Γενικά, τα φρούτα χρειάζονται πολύ προσοχή, όπως για παράδειγμα η σταφίδα, που θα αρχίσει να καπνίζει.

Πιπεριές

Αν ζεστάνετε τις πιπεριές στο φούρνο μικροκυμάτων και μετά ανοίξετε το πορτάκι, τα χημικά που απελευθερώνονται θα κάνουν τα μάτια σας να τσούξουν, ενώ μπορεί ακόμη και να «κάψουν» τον λαιμό σας.

Αυγά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ζέστη που δημιουργείται μέσα στον φούρνο, μπορεί να δημιουργήσει πολύ ατμό, που δεν μπορεί να απελευθερωθεί και υπάρχει κίνδυνος για έκρηξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.