Κλινική «Ταξιάρχαι»: «Εφαρμόσαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας»

Κλινική «Ταξιάρχαι»: «Εφαρμόσαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας»

«Εφαρμόσαμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας με ευλάβεια», αυτό διαβεβαιώνει η κλινική στο Περιστέρι, «Ταξιάρχαι».

Αυτή τη στιγμή ο εισαγγελέας ερευνά τους υπεύθυνους της κλινικής για ενδεχόμενη κακουργηματική παραβίαση των μέτρων προφύλαξης από τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρεται έγιναν όλα τα ενδεδειγμένα για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού, αλλά και αμέσως μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος.

Εκφράζεται συντριβή για τους θανάτους ασθενών «τους οποίους, όσο νοσηλεύονταν σε εμάς με σοβαρά υποκείμενα προβλήματα, τους περιθάλπταμε με υψηλό αίσθημα ιατρικού καθήκοντος».

Επισημαίνεται, πως η κλινική, που αναφέρει ότι εφαρμόζει «συνειδητά οικονομική πολιτική χαμηλού κόστους», θα προσκομίσει στην Εισαγγελία και σε κάθε αρμόδια αρχή, «αμελλητί» όλα τα στοιχεία που θα της ζητηθούν.

Την ανακοίνωση εξέδωσαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του ιδιωτικού νοσοκομείου στο Περιστέρι, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Απόστολος Λύτρας, αναφέρονται τα εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Γενική κλινική «Ταξιάρχαι» λειτουργεί αδιάλειπτα από το 1972. Απασχολεί τα τελευταία χρόνια 120 εργαζόμενους, γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, νοσηλευτές, διοικητικούς υπαλλήλους, οδηγούς, τραυματιοφορείς , επίσης έχει ως εξωτερικούς συνεργάτες γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Συνειδητά εφαρμόζουμε οικονομική πολιτική χαμηλού κόστους, γιατί απευθυνόμαστε σε εργαζόμενους, συνταξιούχους, βιοτέχνες, ελεύθερους επαγγελματίες κυρίως της ευρύτερης περιοχής των δυτικών προαστίων. Συμμετέχουμε σε πλήθος κοινωνικών προγραμμάτων και προσφέρουμε συχνά-πυκνά δωρεάν περίθαλψη στους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Η κλινική εφαρμόζει με ευλάβεια όλα τα μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του φονικού κορονοϊού. Όταν διαπιστώθηκε το πρώτο θετικό κρούσμα, επικοινωνήσαμε άμεσα με τους αρμόδιους φορείς ώστε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο αναφοράς, και ακολούθως εφαρμόσαμε όλα όσα προβλέπονται στα σχετικά πρωτόκολλα. Νοιώθουμε συντριβή για την απώλεια της ζωής ασθενών μας, τους οποίους, όσο νοσηλεύονταν σε εμάς με σοβαρά υποκείμενα προβλήματα, τους περιθάλπταμε με υψηλό αίσθημα ιατρικού καθήκοντος. Η κλινική μας αμελλητί θα προσκομίσει στην Εισαγγελία Αθηνών, στους αρμόδιους φορείς της Δημόσιας Υγείας και στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας όλα τα στοιχεία, τα οποία Θα μας ζητηθούν, προκειμένου να γίνει ενδελεχής έρευνα και να διαπιστωθεί ότι δεν υπήρξε καμία ανθρώπινη πλημμέλεια εκ μέρους μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.