ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τι άλλο θα ακούσουμε: Απονομή βραβείου Νόμπελ στον Τσιόδρα προτείνει ο πρώην υπουργός Υγείας ΝΔ Γ. Σούρλας!

Τι άλλο θα ακούσουμε: Απονομή βραβείου Νόμπελ στον Τσιόδρα προτείνει ο πρώην υπουργός Υγείας ΝΔ Γ. Σούρλας!

Ο πρώην υπουργός Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Σούρλας ζητάει την… απονομή του βραβείου Νόμπελ στον Σωτήρη Τσιόδρα. Μάλιστα σαν επιχείρημα παραθέτει και την… αποθέωση από τον ξένο Τύπο.

Σε δήλωσή του επισημαίνει πως για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση της πανδημίας «συνέβαλαν όλοι με την ατομική και συλλογική προσπάθεια» και προσθέτει:

«Αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά η πανδημία σε σχέση με άλλες χώρες βάσει σχεδίου, που εκπόνησαν ειδικοί επιστήμονες και υλοποίησε η κυβέρνηση.

Συντονιστής και πρωταγωνιστής στην εκστρατεία αυτή ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας κ. Σωτήρης Τσιόδρας, που:

– Διακρίνεται για την άρτια επιστημονική του κατάρτιση.

– Χαίρει της εκτίμησης των συναδέλφων του και των λειτουργών της υγείας.

– Ασκεί τα καθήκοντα του συντονιστή με αίσθημα ευθύνης, σεμνότητα, προσηλωμένος αυστηρά στο επιστημονικό του καθήκον για την προστασία της δημόσιας υγείας χωρίς να αφήνει περιθώρια σκέψεων για άλλες επιδιώξεις ή σκοπιμότητες.

– Έχει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση όλων των πολιτικών δυνάμεων της χώρας.

– Το σπουδαιότερο και όχι σύνηθες για την ελληνική πραγματικότητα, είναι ότι τυγχάνει αναγνώρισης του έργου του από όλους τους Έλληνες πολίτες, αλλά και από παράγοντες του εξωτερικού, όπως προκύπτει και από τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου.

Όλα αυτά τα στοιχεία συνιστούν, συνθέτουν και συγκροτούν μια εξέχουσα επιστημονική προσωπικότητα. Η κοινωνία και η διεθνής κοινότητα οφείλουν να τον επιβραβεύσουν για την προσφορά του με την απονομή βραβείου Νόμπελ», πρόταση που τιμά πρωτίστως τη χώρα μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρώην υπουργός δεν ξεκαθαρίζει ποιο Νόμπελ θα έπρεπε να απονεμηθεί στον Σωτήρη Τσιόδρα, ίσως το Νόμπελ «ανάγνωσης ανακοινώσεων του ΠΟΥ»;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.