ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ξεπέρασαν τους 3.500 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη Ρωσία – Σχεδόν 9.000 τα νέα κρούσματα

Ξεπέρασαν τους 3.500 οι νεκροί από τον κορωνοϊό στη Ρωσία – Σχεδόν 9.000 τα νέα κρούσματα

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η Ρωσία, το τελευταίο 24ωρο, καταγράφηκαν 8.946 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό αυτών σε 353.427.

Οι αρμόδιες ρωσικές αρχές ανέφεραν ότι από το σύνολο των νέων κρουσμάτων, τα 3.908 αφορούν ασθενείς που δεν εμφανίζουν κλινικά συμπτώματα. Από τα νέα κρούσματα, τα 2.560 καταγράφηκαν στη Μόσχα.

Την ίδια στιγμή, η Ρωσία ανακοίνωσε 92 νέους θανάτους. Πλέον ο συνολικός αριθμός των νεκρών από τον κορωνοϊό στη Ρωσία ανέρχεται σε 3.633.

Από την άλλη, 5.499 ασθενείς ανέρρωσαν μέσα στις τελευταίες 24 ώρες, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές και πλέον σε 118.798 ανέρχονται οι άνθρωποι που νόσησαν και ξεπέρασαν τον κορωνοϊό στη Ρωσία.

Μέχρι και 47 εμβόλια κατά του κορωνοϊού αναπτύσσονται στη Ρωσία

Η Ρωσία αναπτύσσει πληθώρα εμβολίων κατά του κορωνοϊού και πλέον η ελπίδα είναι κάποια από αυτά να αποδώσουν απτά αποτελέσματα, δήλωσε την προηγούμενη εβδομάδα, η αναπληρώτρια πρωθυπουργός, Τατιάνα Γκολικόβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Έως 47 εμβόλια κατά του κορωνοϊού αναπτύσσονται επί του παρόντος στη Ρωσία» δήλωσε η Τατιάνα Γκολικόβα, που πρόσθεσε ότι πλέον «ελπίζουμε ότι κάποια από αυτά θα δώσουν απτά αποτελέσματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.