ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ιρλανδία: «Μηδέν» θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο

Ιρλανδία: «Μηδέν» θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο

Ευχάριστα τα νέα από την Ιρλανδία, καθώς το τελευταίο 24ωρο δεν υπήρξε κανένας θάνατος από κορωνοϊό, τελευταία φορά που είχε συμβεί αυτό ήταν στις αρχές Μαρτίου.

«Το τελευταίο εικοσιτετράωρο δεν αναφέρθηκε κανένας νέος θάνατος», δήλωσε ο επικεφαλής υπηρεσιών υγείας, Τόνι Χόλοχαν σε συνέντευξη Τύπου. Η Ιρλανδία έχει καταγράψει 1.608 θανάτους εξαιτίας του κορωνοϊού, σε πληθυσμό 4,9 εκατομμυρίων κατοίκων.

Σκέψεις για υποχρεωτική καραντίνα για τον κορωνοϊό

Το Σάββατο έγινε γνωστό πως οι ταξιδιώτες που φτάνουν στην Ιρλανδία θα υποχρεούνται από την Πέμπτη να ενημερώνουν τις αρχές για τον τόπο όπου θα περάσουν τις 14 ημέρες καραντίνας, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας της χώρας.

Η κυβέρνηση εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να γίνει υποχρεωτική και η ίδια η καραντίνα, η οποία προς το παρόν «συνιστάται εντόνως», είπε ο υπουργός Σάιμον Χάρις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ιρλανδία ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τη σταδιακή άρση των μέτρων κορωνοϊού που είχε επιβάλει στα τέλη Μαρτίου προκειμένου να ανακόψει την εξάπλωση του κορωνοϊού, η οποία και θα ολοκληρωθεί σε πέντε φάσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.