ΗΠΑ: 532 θάνατοι από κορωνοϊό σε ένα 24ωρο – Ξεπέρασαν τους 98.000 οι νεκροί συνολικά

ΗΠΑ: 532 θάνατοι από κορωνοϊό σε ένα 24ωρο – Ξεπέρασαν τους 98.000 οι νεκροί συνολικά

Άλλοι 532 άνθρωποι υπέκυψαν στην ασθένεια που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός το τελευταίο εικοσιτετράωρο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη χώρα που έχει υποστεί το πιο βαρύ πλήγμα από την πανδημία στον κόσμο, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς.

Ο ημερήσιος απολογισμός αυτός, αισθητά πιο χαμηλός από αυτόν που καταγραφόταν τις προηγούμενες ημέρες, ανεβάζει σε 98.218 τον αριθμό των ασθενών που υπέκυψαν στην COVID-19 στις ΗΠΑ από το ξέσπασμα της πανδημίας, σύμφωνα με τη σχολή ιατρικής της Βαλτιμόρης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 έφθασαν τα 1.662.375 χθες Δευτέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.