Ρώσος παλαιστής MMA προσπάθησε(!) να κολλήσει κορωνοϊό – Πήγαινε δίπλα σε όσους έβηχαν

Ρώσος παλαιστής MMA προσπάθησε(!) να κολλήσει κορωνοϊό – Πήγαινε δίπλα σε όσους έβηχαν

Ο 38χρονος παλαιστής MMA, Σεργκέι Χαριτόνοφ, έχει προκαλέσει αποκλειστικά αρνητικές αντιδράσεις στη Ρωσία, λόγω της απόπειρας του να κολλήσει εσκεμμένα τον Covid-19.

Συγκεκριμένα, ο νικητής στις 30 από τις 37 μάχες του τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ταξιδέψει στη Μόσχα ώστε να προσβληθεί από τον ιό, στεκόμενος δίπλα σε άτομα που βήχουν στους δρόμους ή τα μέσα μεταφοράς.

Την ίδια ώρα, με σειρά αναρτήσεων στα social media έχει καταστήσει σαφείς τους… ενδοιασμούς του για τα μέτρα ασφαλείας και την πανδημία αυτή καθ’ αυτή, χαρακτηρίζοντας κλόουν όσους φορούν μάσκες για να προστατευτούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα φοράμε αυτές τις μάσκες για τόσο καιρό, αφού μόνο οι γιατροί τις φορούσαν στα νοσοκομεία πριν, τώρα έντυσαν ολόκληρο τον κόσμο με αυτές. Δεν γελάνε απλά, γελάνε με μας με τη ψυχή τους, είμαστε κλόουν για αυτούς», αναφέρει σε ένα από αιρετικά μηνύματά του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.