Ιταλία: 117 θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο – Ξεπέρασαν τους 33.000 συνολικά

Ιταλία: 117 θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο – Ξεπέρασαν τους 33.000 συνολικά

Στους 33.072 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ιταλία, καθώς το τελευταίο 24ωρο 117 άτομα έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία.

Μικρή αύξηση εμφάνισε ο ημερήσιος αριθμός των θυμάτων από την πανδημία του κορωνοϊού στην Ιταλία.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου, καταγράφηκαν 117 θάνατοι έναντι 78 την προηγούμενη ημέρα (σ.σ. Τρίτη).

Ταυτόχρονα, ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 584, δηλαδή σχεδόν 200 παραπάνω σε σχέση με χθες (584).

Πλέον, μετά και τα σημερινά στοιχεία, ο μέχρι στιγμής απολογισμός της COVID-19 στην Ιταλία ανέρχεται σε 33.072 νεκρούς και 231.139 κρούσματα.

Μάλιστα, η γειτονική χώρα διατηρεί την 3η θέση σε αριθμό θυμάτων και την 6η θέση σε αριθμό κρουσμάτων, παγκοσμίως.

Στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) παραμένουν 505 άτομα, ενώ ο αριθμός των ιαθέντων διαμορφώνεται σε 147.101.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πανδημία της COVID-19 πρωτοεμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2019 στην κινεζική πόλη Γουχάν. Έκτοτε έχει εξαπλωθεί σ’ όλο τον κόσμο, «μετρώντας» πάνω από 5,7 εκατ. κρούσματα και 353.000 νεκρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.