ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιταλία: 70 θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο – 33.142 συνολικά

Ιταλία: 70 θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο – 33.142 συνολικά

Στους 33.142 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ιταλία, καθώς το τελευταίο 24ωρο 70 άτομα έχασαν τη ζωή τους από την πανδημία.

Θετικά νέα, με βάση τα γενικά δεδομένα, παρουσίασε την Πέμπτη η Ιταλία, σε ότι αφορά την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, καθώς 16 άνθρωποι βγήκαν από τις ΜΕΘ, ενώ άλλοι 350 που νοσηλεύονταν με συμπτώματα του ιού, πήραν εξιτήριο.

Συνολικά, στις ΜΕΘ νοσηλεύονται 489 ασθενείς, ενώ 7.379 είναι εκείνοι στους απλούς θαλάμους των νοσοκομείων. Ακόμη, 40.118 είναι εκείνοι που βρίσκονται σε κατ’ οίκον καραντίνα.

Στο μεταξύ, έπεσε από τους 100 ο αριθμός των νεκρών, καθώς 70 ήταν οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους λόγω κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο με τον συνολικό αριθμό να φτάνει στους 33.142. Αυτοί που ανέρρωσαν ήταν 3.503 στο ίδιο διάστημα, σε σύγκριση με τους 2.443 χθεσινούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, οι νέες μολύνσεις ήταν 593 σε σχέση με τις χθεσινές 584.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.