ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ευχάριστα νέα για την Κίνα: Κανένα κρούσμα κορωνοϊού και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Ευχάριστα νέα για την Κίνα: Κανένα κρούσμα κορωνοϊού και κανένας θάνατος το τελευταίο 24ωρο

Κανένα κρούσμα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στην ηπειρωτική Κίνα δεν αναφέρθηκε ως τα μεσάνυχτα χθες Πέμπτη στην Εθνική Επιτροπή Υγείας, ανακοίνωσε η ίδια σήμερα.

Την προηγουμένη, η Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας ανακοίνωνε 2 νέα κρούσματα μόλυνσης.

Οι κινεζικές υγειονομικές αρχές κατέγραψαν 5 νέες περιπτώσεις ασυμπτωματικών φορέων, από 23 την προηγουμένη.

Δεν αναφέρθηκε κανένας νέος θάνατος εξαιτίας της COVID-19.

Άλλοι τρεις ασθενείς βγήκαν από τα νοσοκομεία της χώρας, όπου ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται έχει μειωθεί πλέον σε 70. Συνολικά, σύμφωνα με το ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο του υπουργείου Υγείας της Κίνας, έχουν ιαθεί 78.291 ασθενείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισήμως, ο απολογισμός της πανδημίας του κορωνοϊού στην Κίνα, τη χώρα όπου άρχισε στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2019, ανέρχεται σε 4.634 νεκρούς επί συνόλου 82.995 κρουσμάτων μόλυνσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.