ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κίνα: Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο – Κανένας νέος θάνατος

Κίνα: Τέσσερα νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο – Κανένας νέος θάνατος

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι αναφέρθηκαν ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής τέσσερα νέα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 στην ηπειρωτική Κίνα, διευκρινίζοντας ότι όλα ήταν «εισαγόμενα», με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί στη χώρα όπου άρχισε η πανδημία να φθάνει έτσι τους 82.999.

Δεν αναφέρθηκε κανένας νέος θάνατος εξαιτίας της COVID-19. Ο επίσημος απολογισμός της πανδημίας παραμένει αμετάβλητος στους 4.634 νεκρούς.

Σύμφωνα με την Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας της Κίνας, ο αριθμός των «εισαγόμενων» κρουσμάτων, κατά τον όρο που χρησιμοποιεί το Πεκίνο όταν αναφέρεται σε ανθρώπους που έχουν προσβληθεί στο εξωτερικό προτού ταξιδέψουν στην κινεζική επικράτεια, ανέρχεται σε 1.738 συνολικά. Τα δύο νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στην επαρχία Σαντόνγκ, ένα στη Σαγκάη και άλλο ένα στην επαρχία Γκουανγκντόνγκ.

Από αυτά τα «εισαγόμενα» κρούσματα, 1.692 άνθρωποι έχουν ιαθεί και 46 συνεχίζουν να νοσηλεύονται. Δεν έχει ανακοινωθεί κανένας θάνατος μεταξύ των περιπτώσεων αυτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη 11 άνθρωποι έλαβαν εξιτήρια χθες από νοσοκομεία σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με το ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο του κινεζικού υπουργείου Υγείας για την επιδημιολογική κατάσταση. Στα κινεζικά νοσοκομεία παρέμεναν ως τα μεσάνυχτα χθες Παρασκευή 63 ασθενείς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.