ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βέλγιο: 23 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο – 125 τα νέα κρούσματα

Βέλγιο: 23 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο – 125 τα νέα κρούσματα

Το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκαν 23 νέοι θάνατοι από κορωνοϊό στο Βέλγιο, αλλά και 125 νέα κρούσματα.

Από αυτά, 77 ασθενείς ζουν στη Φλάνδρα, 34 στη Βαλλονία και 14 στις Βρυξέλλες. Αυτό αυξάνει τον συνολικό αριθμό των επιβεβαιωμένων μολυσμένων ατόμων σε 58186 .

Επιπλέον, η κατάσταση έχει ως εξής: 890 συνολικά ασθενείς νοσηλεύονται επί του παρόντος σε νοσοκομεία. Έγιναν 29 νέες εισαγωγές τις τελευταίες 24 ώρες. Υπάρχουν συνολικά 173 ασθενείς σε μονάδες εντατικής θεραπείας, μείωση 14 ασθενών τις τελευταίες 24 ώρες. 15769 ασθενείς πήραν εξιτήριο από το νοσοκομείο και έχουν θεραπευτεί από τις 15 Μαρτίου, 87 κατά τις τελευταίες 24 ώρες.

Αναφέρθηκαν συνολικά 9453 θάνατοι, 23 τις τελευταίες 24 ώρες. Από τους 23, 13 άτομα πέθαναν στο νοσοκομείο και 8 σε κέντρο φροντίδας. Στην τελευταία ομάδα, το 100% επιβεβαιώθηκε από μια εργαστηριακή δοκιμή για COVID-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τους 9.108 θανάτους, το 48% πέθανε στο νοσοκομείο, το 51% σε κέντρο φροντίδας, το 0,3% στο σπίτι και το 0,5% σε άλλο μέρος. Οι θάνατοι σε νοσοκομεία είναι όλα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Οι θάνατοι σε κέντρα φροντίδας επιβεβαιώνονται κατά 25% και είναι ύποπτα περιστατικά κατά 75%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.