ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συναγερμός στο Κονγκό: Πέντε νεκροί από Έμπολα – Ανάμεσά τους και μία έφηβη

Συναγερμός στο Κονγκό: Πέντε νεκροί από Έμπολα – Ανάμεσά τους και μία έφηβη

Συναγερμός για την επανεμφάνιση του θανατηφόρου ιού Έμπολα στις αφρικανικές χώρες έχει σημάνει στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε η Unicef, τα τελευταία 24ωρα έχουν καταγραφεί πέντε θάνατοι από Έμπολα, ανάμεσά τους και ένα 15χρονο κορίτσι.

Οι πέντε θάνατοι είχαν σημειωθεί στο διάστημα από 18 έως 30 Μαΐου, αλλά μόλις τη Δευτέρα αναγνωρίστηκαν ως περιπτώσεις Έμπολα.

Οι οργανώσεις εκφράζουν φόβους για άγνωστη εξάπλωση της ασθένειας, η οποία είναι μεταδοτική και σε συντριπτικό ποσοστό θανατηφόρα.

Ο ΠΟΥ ανέφερε τη Δευτέρα άλλα έξι κρούσματα Έμπολα στην περιοχή Mbandaka, στο Κονγκό.

Είναι η 11η φορά που ξεσπά επιδημία Έμπολα στο Κονγκό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για μία ασθένεια που σκοτώνει το 25 με 90% των ασθενών, ανάλογα με το πόσο ισχυρό μπορεί να είναι το ξέσπασμα της επιδημίας κάθε φορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.