Κίνα: Ένα «εισαγόμενο» κρούσμα κορωνοϊού και τέσσερις ασυμπτωματικοί

Κίνα: Ένα «εισαγόμενο» κρούσμα κορωνοϊού και τέσσερις ασυμπτωματικοί

Η Εθνική Επιτροπή Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι ως τα μεσάνυχτα χθες Τετάρτη ενημερώθηκε για τον εντοπισμό ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος μόλυνσης από τον νέο κορωνοϊό και τεσσάρων περιπτώσεων ασυμπτωματικών φορέων του στην ηπειρωτική Κίνα, διευκρινίζοντας πως το επιβεβαιωμένο κρούσμα ήταν «εισαγόμενο», κατά την ορολογία του Πεκίνου όταν αναφέρεται σε ταξιδιώτες που μολύνονται στο εξωτερικό προτού φθάσουν στην κινεζική επικράτεια.

Την προηγουμένη, η Εθνική Επιτροπή (το υπουργείο) Υγείας της Κίνας είχε ανακοινώσει ακριβώς τον ίδιο ημερήσιο απολογισμό.

Το υπουργείο Υγείας δεν συμπεριλαμβάνει τους ασυμπτωματικούς φορείς στα επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επισήμως, ο απολογισμός της παγκόσμιας πανδημίας στην Κίνα, τη χώρα όπου άρχισε στα τέλη του Δεκεμβρίου, είναι 4.634 νεκροί εξαιτίας της COVID-19 επί συνόλου 83.022 μολύνσεων από τον SARS-CoV-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.