ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο ΕΟΔΥ ξεκινά τους μαζικούς μοριακούς ελέγχους στην Ξάνθη

Ο ΕΟΔΥ ξεκινά τους μαζικούς μοριακούς ελέγχους στην Ξάνθη

Όπως αποφασίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, κατόπιν έκτακτης σύσκεψης, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και η γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προχωρούν σε μαζικούς μοριακούς ελέγχους στην περιοχή της Ξάνθης.

Η ενεργοποίηση του ειδικού σχεδίου συνιστά απόρροια των συνεχών κρουσμάτων κορωνοϊού, τα οποία έχουν καταγραφεί τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης.

Το σχέδιο, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ στις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, προβλέπει εκατοντάδες μοριακούς ελέγχους από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα ελέγχων:

Εχίνος: Στο Κέντρο Υγείας όπου θα υπάρχουν 3 συνεργεία

Μύκη: Στο Αγροτικό Ιατρείο όπου θα υπάρχει 1 συνεργείο

Πάχνη: Στο Αγροτικό Ιατρείο όπου θα υπάρχει 1 συνεργείο

Ξάνθη: Μπροστά στο Δημοτικό Αμφιθέατρο, απέναντι από τη Νομαρχία θα υπάρχουν 2 συνεργεία. Στο συνοικισμό Κυψέλης, στο πάρκο απέναντι από το Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος όπου θα υπάρχουν 2 συνεργεία

Σάτρες: Στην Κοινότητα Σατρώνο που θα υπάρχει 1 συνεργείο

Σμίνθη: Στο Αγροτικό Ιατρείο θα υπάρχει 1 συνεργείο

Κένταυρος: Στο Αγροτικό Ιατρείο όπου θα υπάρχει 1 συνεργείο

Κιμμέρια: Στην Κοινότητα Κιμμερίων θα υπάρχει 1 συνεργείο

Σέλερο: Στο Αγροτικό Ιατρείο θα υπάρχει 1 συνεργείο

Εύλαλο: Στο Αγροτικό Ιατρείο, απέναντι από το Δημαρχείο, θα υπάρχει 1 συνεργείο

Υπενθυμίζεται ότι με βάση την τελευταία ενημέρωση του ΕΟΔΥ, ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα ανέρχεται σε 2.937, ενώ οι θάνατοι ανέρχονται σε 179.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Περιφερειακή Ενότητα της Ξάνθης εντάσσεται στις πλέον πληττόμενες (κρούσματα/100.000 πληθυσμού) περιοχές της χώρας -μαζί με την Καστοριά, τη Λάρισα, την Αργολίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.