Γερμανία: 26 νεκροί από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο – 394 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Γερμανία: 26 νεκροί από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο – 394 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε τις τελευταίες 24 ώρες κατά 26.

Έτσι οι νεκροί στη χώρα έφτασαν τους 8.613. Το ίδιο διάστημα επιβεβαιώθηκαν ακόμη 394 νέα κρούσματα μόλυνσης, τα οποία ανέρχονται πλέον σε συνολικά 183.271, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ.

Την προηγουμένη, τα στοιχεία που δημοσιοποιεί το Ινστιτούτο, το οποίο ειδικεύεται στην αντιμετώπιση λοιμωδών ασθενειών, κατέγραφαν 30 θανάτους εξαιτίας της COVID-19 και ακριβώς τον ίδιο αριθμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, δηλαδή 394.

Γερμανία: Ικανοποιημένο με την κυβέρνηση το 62% των πολιτών

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, την ίδια ώρα, ικανοποιημένοι από την κυβέρνησή της Ανγκελα Μέρκελ, εξακολουθούν να δηλώνουν σε υψηλό ποσοστό οι Γερμανοί. Αντίθετα, εμφανίζονται μάλλον διχασμένοι σε ό,τι αφορά τόσο την κατάσταση της οικονομίας, όσο και την χρήση της εφαρμογής για την ιχνηλάτηση των επαφών κρουσμάτων μόλυνσης από τον κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση Deutschlandtrend που διενεργείται για λογαριασμό του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, το 62% δηλώνει «ικανοποιημένο» ή «πολύ ικανοποιημένο» από το έργο της κυβέρνησης (CDU/CSU – SPD), ενώ το 38% εκφράζει αντίθετη άποψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.