ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιταλία: 85 θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο – 518 τα νέα κρούσματα

Ιταλία: 85 θάνατοι από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο – 518 τα νέα κρούσματα

Στους 33.774 ανέρχονται πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ιταλία, καθώς 85 άτομα έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο, αυτό όμως που προκαλεί ανησυχία είναι ο αριθμός των νέων κρουσμάτων.

Το τελευταίο 24ωρο, δηλαδή καταγράφηκαν 518 νέα κρούσματα και 1.886 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

Σε σχέση με την 4η Ιουνίου τα κρούσματα στην Ιταλία παρουσιάζουν σημαντική αύξηση: νόσησαν 341 περισσότεροι άνθρωποι. Πέθαναν 3 λιγότεροι ασθενείς, ενώ οι θεραπευμένοι αυξήθηκαν κατά 929.

Την Πέμπτη (04.06.2020) το σύνολο κρουσμάτων του κορωνοϊού ήταν 234.013 και είχαν χάσει τη ζωή τους 33.689 άνθρωποι, ενώ 161.895 είχαν θεραπευθεί.

Στο μεταξύ, 316 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 5.301 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 33.774 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Τα ιταλικά ΜΜΕ υπογραμμίζουν ότι η αύξηση των νέων κρουσμάτων επηρεάζει το γενικότερο κλίμα αισιοδοξίας των τελευταίων ημερών. Από τα 518, συνολικά, νέα κρούσματα του τελευταίου εικοσιτετραώρου, 402 καταγράφηκαν στην Λομβαρδία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θεωρείται πιθανή η εντατικοποίηση των ελέγχων, ιδίως στις βόρειες περιφέρειες της χώρας, για να διαπιστωθεί αν τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφαλείας που έχει θέσει η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε, σε συνεργασία με τις 21 περιφέρειες της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.