ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κρήτη: Φοιτητής από την Τρίπολη ο 23χρονος πνίγηκε

Κρήτη: Φοιτητής από την Τρίπολη ο 23χρονος πνίγηκε

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του 23χρονου που πνίγηκε στη θάλασσα του Αγιοφάραγγου στο Ηράκλειο Κρήτης, σύμφωνα με πληροφορίες είναι φοιτητής Πληροφορικής, με καταγωγή από την Τρίπολη.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 23χρονος από την Τρίπολη σπούδαζε στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Ο 23χρονος σήμερα, παρά τους δυνατούς νοτιάδες, πήγε μαζί με την παρέα του να απολαύσουν το μπάνιο τους στο Αγιοφάραγγο. Ωστόσο, τα ρεύματα ήταν ισχυρά και παρέσυραν τον νεαρό φοιτητή, με τους φίλους του να τον βλέπουν να παλεύει με τα κύματα.

Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές με σκάφος του λιμενικού να συνδράμει στην επιχείρηση διάσωσης, ωστόσο εξαιτίας των ισχυρών ανέμων δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το σημείο όπου βρισκόταν ο άτυχος φοιτητής.

Τελικά, οι λουόμενοι αλλά και κλιμάκιο της πυροσβεστικής κατάφεραν και τον έβγαλαν. Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες, όμως, να μην μπορούν να του προσφέρουν κάποια βοήθεια καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος νέος μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

πηγή: cretapost.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.