Συναγερμός στη Λαμία: Θετικοί στον κορωνοϊό γονείς και βρέφος 2 μηνών – Γείτονες της οικογένειας από ΗΠΑ

Συναγερμός στη Λαμία: Θετικοί στον κορωνοϊό γονείς και βρέφος 2 μηνών – Γείτονες της οικογένειας από ΗΠΑ

«Κόκκινος» συναγερμός σήμανε στο Νοσοκομείο Λαμίας μετά από τα νέα θετικά κρούσμα σε οικογένεια, που είναι γείτονες της οικογένειας, που επέστρεψε από τις ΗΠΑ.

Η οικογένεια του βρέφους είναι γείτονες με το ηλικιωμένο ζευγάρι που επέστρεψε από την Αμερική και νοσηλεύονται ήδη στη ΜΕΘ του ΓΝ Λαμίας.

Νέος συναγερμός και ώρες αγωνίας για μια οικογένεια από τη Λαμία με τρία μικρά παιδιά, που μένουν δίπλα στο σπίτι της οικογένειας που επέστρεψε από τις ΗΠΑ και διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Δυστυχώς το βρέφος της οικογένειας, μόλις δυο μηνών, αλλά και οι γονείς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και τώρα εξετάζονται και τα άλλα δυο μικρά παιδιά της οικογένειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα δυο αδελφάκια του βρέφους δεν πήγαιναν στο σχολείο, επειδή οι γονείς φοβόντουσαν να τα στείλουν και αυτό είναι πολύ καλό, διότι σε αντίθετη περίπτωση θα υπήρχε σοβαρό πρόβλημα.

Από νωρίς το πρωί οι υγειονομικές Αρχές ξεκινούν αγώνα για να ιχνηλατήσουν τις επαφές της οικογένειας στη Λαμία και την ευρύτερη περιοχή.

Διασωληνώθηκε ο 86χρονος
Δυστυχώς η υγεία του 86χρονου Λαμιώτη που επέστρεψε από την Αμερική δεν πάει καλά, αφού πέρα από το προχωρημένο της ηλικίας υπάρχουν και σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, τα οποία ευνοούν τον κορωνοϊό στην άνιση μάχη, που δίνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΓΝ Λαμίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη ΜΕΘ επίσης νοσηλεύεται η 57χρονη κόρη του 86χρονου, η οποία είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ η γιαγιά και ο 28χρονος εγγονός νοσηλεύονται στη Λάρισα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.