ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν 3 κρούσματα σε οικογένεια στη Νάουσα

Κορωνοϊός: Εντοπίστηκαν 3 κρούσματα σε οικογένεια στη Νάουσα

Συναγερμός σήμανε στη Νάουσα, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη.

Πρόκειται για τρία άτομα, μέλη της ίδιας οικογένειας. Το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε μετά από τεστ για κορωνοϊό ενός ατόμου στο πλαίσιο προεγχειρητικού ελέγχου.

Αφότου το τεστ βγήκε θετικό, ακολούθησαν διαδοχικά τεστ και στα άλλα μέλη της οικογένειας με αποτέλεσμα τρία άτομα να βρεθούν θετικά. Ωστόσο, κανείς εκ των τεσσάρων δεν είχε παρουσιάσει συμπτώματα,όπως μετάδωσε το naousanews.gr.

Tα μέλη της οικογένειας από χθες βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι τους.

Αρνητική στον ιό υπάλληλος του Γηροκομείου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η είδηση προκάλεσε ανησυχία στο Γηροκομείο της Νάουσας, καθώς υπάλληλος, είχε έρθει σε επαφή με μέλος της συγκεκριμένης οικογένειας. Η υπάλληλος υπεβλήθη σε τεστ και βρέθηκε αρνητική στον ιό, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.