ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κορωνοϊός: Λήξη συναγερμού στις φυλακές Κορυδαλλού – Αρνητικά τα δύο νέα τεστ

Κορωνοϊός: Λήξη συναγερμού στις φυλακές Κορυδαλλού – Αρνητικά τα δύο νέα τεστ

Λήξη συναγερμού για τον αλλοδαπό κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού που είχε βρεθεί, αρχικά, θετικός στον κορωνοϊό.

Ο άνδρας υποβλήθηκε σε ακόμη δύο τεστ για τον COVID-19 τα οποία σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ήταν αρνητικά.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας: «Αρνητικός στον κορωνοϊό Covid-19 είναι ο αλλοδαπός κρατούμενος του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι, σύμφωνα με τα αποτελέσματα τόσο της δεύτερης, όσο και της τρίτης εξέτασης δείγματος για την ανίχνευση του ιού, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

Σημειώνεται ότι χθες 23/6/2020, η εξέταση του πρώτου δείγματος στο Ιπποκράτειο Γ.Ν. Αθηνών, ήταν θετική και για το λόγο αυτό ο αλλοδαπός μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος Αθηνών «Η Σωτηρία» για περαιτέρω εξετάσεις.

Άμεσα εφαρμόσθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι σύμφωνα με τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ. (καραντίνα κρατουμένων και προσωπικού, απολυμάνσεις, λήψη δειγμάτων για εξέταση κ.λπ.).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τον στρατηγικό μας σχεδιασμό στον τομέα της ενίσχυσης του επιπέδου της υγείας στα Καταστήματα Κράτησης, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας του COVID-19, τόσο κατά την περίοδο της καραντίνας, όσο και κατά τη σταδιακή άρση των μέτρων, ελήφθησαν έγκαιρα, συντονισμένα και αποτελεσματικά προληπτικά μέτρα προς τον σκοπό της αποφυγής επιβεβαιωμένου κρούσματος εντός των Φυλακών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.