Φυλακές Κορυδαλλού: Αρνητικά στον κορωνοϊό και τα 198 δείγματα

Φυλακές Κορυδαλλού: Αρνητικά στον κορωνοϊό και τα 198 δείγματα

Έπειτα τον συναγερμό που είχε σημάνει για τον κρατούμενο στις Φυλακές Κορυδαλλού ο οποίος, τελικά, ήταν αρνητικός στον ιό, ελήφθησαν συνολικά 198 δείγματα για κορωνοϊό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προχώρησε σε έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού σε συνολικά 198 άτομα, σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κρατούμενοι. Τα αποτελέσματα όλων ήταν αρνητικά. Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος κρατούμενος ήταν αρνητικός σε δύο τεστ για τον ιό.

Η ανακοίνωση για τον έλεγχο στις φυλακές Κορυδαλλού

Σε συνέχεια χθεσινής μας ενημέρωσης, σχετικά με αρνητικό αποτέλεσμα εξέτασης για τον κορωνοϊό Covid-19 σε αλλοδαπό κρατούμενο του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού Ι, ανακοινώνεται ότι ελήφθησαν από αρμόδιο κλιμάκιο του Ε.Ο.Δ.Υ., εντός του ανωτέρω Καταστήματος Κράτησης και εξετάστηκαν συνολικά (198) δείγματα ανίχνευσης κορωνοϊού από σχετιζόμενα με το περιστατικό άτομα (κρατούμενοι, σωφρονιστικοί υπάλληλοι), τα αποτελέσματα των οποίων είναι όλα αρνητικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ετοιμότητα και η αμεσότητα ανταπόκρισης στη διαχείριση του συγκεκριμένου περιστατικού καταδεικνύουν για άλλη μία φορά το υψηλό επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας στα Καταστήματα Κράτησης της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.