ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΟΥ: «Αυτή τη στιγμή αναπτύσσονται 141 εμβόλια κατά του κορωνοϊού»

ΠΟΥ: «Αυτή τη στιγμή αναπτύσσονται 141 εμβόλια κατά του κορωνοϊού»

Ο Τέδρος Αντχανόμ Γκεμπρεγεσούς, γενικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), σε άρθρο της εφημερίδας «The Washington Times» δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή 141 εμβόλια κατά του νέου κορωνοϊού αναπτύσσονται στον κόσμο.

«Σκεφθείτε τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζει ήδη η διεθνής συνεργασία για την ανάπτυξη ενός εμβολίου κατά της COVID-19. Αυτό ξεκίνησε σχεδόν μόλις κοινοποιήθηκε η αλληλουχία του κορωνοϊού στο διαδίκτυο και τώρα υπάρχουν 141 εμβόλια σε ανάπτυξη. Οι κορυφαίοι υποψήφιοι μπορεί να είναι μόνο μήνες μακριά από την επιτυχία. Φυσικά, δεν υπάρχει καμία εγγύηση για πλήρη προστασία, αλλά είμαστε αισιόδοξοι », δήλωσε ο Γκεμπρεγεσούς.

Εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον ΠΟΥ, παρά τα σχόλια του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την απόσυρση της χρηματοδότησης προς τον οργανισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΠΟΥ κήρυξε πανδημία, εξαιτίας του κορωνοϊού, στις 11 Μαρτίου. Μέχρι σήμερα, περισσότερα από 10,6 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μολυνθεί παγκοσμίως, με πάνω από 515.000 θανάτους, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.