ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χ.Γώγος: «Το 2ο κύμα κορωνοϊού αναμένεται να έρθει προς τα τέλη Οκτωβρίου» (βίντεο)

Χ.Γώγος: «Το 2ο κύμα κορωνοϊού αναμένεται να έρθει προς τα τέλη Οκτωβρίου» (βίντεο)

Ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Χαράλαμπος Γώγος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, μίλησε για το άνοιγμα του τουρισμού, τα μέτρα προστασίας κατά του κορωνοϊού, τον αριθμό που θα χτυπήσει «καμπανάκι» και το δεύτερο κύμα, που όμως δεν θα είναι σαν το πρώτο.

Συγκεκριμένα, εκτίμησε πως το 2ο κύμα κορωνοϊού αναμένεται να έρθει προς τα τέλη Οκτωβρίου αναφέροντας πως θα είμαστε πιο έτοιμοι ενώ κλείνοντας δήλωσε πως οι τουρίστες που θα μπουν σε 24η καραντίνα θα πρέπει να αυτοπεριοριστούν.

Αναφερόμενος στα τεστ που έφτασαν τα 4.000 και πραγματοποιήθηκαν στους «κόκκινους» τουρίστες που έφτασαν στη χώρα μας σημείωσε πως υπάρχει αγωνία για τα αποτελέσματά τους.

Επίσης ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών τόνισε πως όσοι εξετάζονται θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα που τους έχουν επιβληθεί μέχρι το τεστ τους να βγει αρνητικό.

Όπως τόνισε το να είναι διψήφιος ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν αναμενόμενο και τόνισε πως όταν τα κρούσματα βρίσκονται σε μία συγκεκριμένη η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Ο καθηγητής εξέφρασε τους φόβους για διασπορά του ιού στην κοινότητα επισημαίνοντας πως αυτό θα είναι πρόβλημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μίλησε επίσης για το εμβόλιο πως υπάρχει η τεχνογνωσία επισημαίνοντας παράλληλα πως οι κλινικές μελέτες ξεκινούν άμεσα και στις αρχές του 2021 μπορούμε να έχουμε αποτελέσματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.